Algemene voorwaarden webshop

 

Speedmobile is een website met een webwinkel gevestigd in Eindhoven van Bart Nederhand, drummer van Speedmobile.

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) privacy beleid

Alle persoonlijke data, die u heeft moeten invullen i.v.m. uw bestelling, zullen uitsluitend gebruikt worden voor uw bestelling. Uw persoonlijke data zullen nooit worden gegeven aan, gedeeld met of verkocht aan derden. Uw persoonlijke data worden uitsluitend bewaard voor uw gemak bij terugkeer naar de webshop. Uw persoonlijke data worden binnen 3 dagen gewist wanneer u daarom vraagt (stuur een email naar speedmobileband@gmail.com)

BETALINGEN

Op www.speedmobile.nl kunt u uw bestellingen betalen via onze betalingsgateway ( iDeal etc.) Wij gaan pas tot verzending van de bestelling over, als de gehele betaling ontvangen is.

LEVERING

Zodra uw betaling is ontvangen gaan wij over tot verzending. www.speedmobile.nl kent drie verschillende verzendtarieven: Nederland, Europa en Rest van de wereld. De levertijd voor buitenlandse bestemmingen is afhankelijk van het land waar de bestelling naar verzonden wordt.

Buiten de EU kunnen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

Wij rekenen voor de verzending vaste bedragen, hoe groot of klein uw bestelling ook is. Het is dus in uw belang de door u gewenste producten in 1 order te bestellen in plaats van in meerdere. Onze producten worden verstuurd met PostNL. Echter, www.speedmobile.nl behoud zich het recht voor ook andere bezorgbedrijven te gebruiken voor de levering van uw bestelling. Dit zal voor de (door u te betalen) verzendkosten geen invloed hebben.

RETOURNEREN

Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de door u bestelde artikelen, kunt u deze binnen 7 werkdagen kosteloos retourneren. De originele verpakking dient niet beschadigd te zijn, anders is het niet mogelijk het bedrag van de artikelen terug te storten. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

U kunt producten retourneren naar:

Speedmobile Merch, 5612 KD, Eindhoven , Nederland

U dient de betreffende factuur bij de goederen te voegen en op de achterzijde de reden van retourneren te vermelden. Tevens dienen de goederen deugdelijk verpakt te worden. U krijgt bij ontvangst van de producten door www.speedmobile.nl niet automatisch een ander artikel opgestuurd. U kunt gewoon opnieuw een ander artikel bestellen indien u dit wenst.

Ondanks de grote zorg die wij aan onze producten besteden is het mogelijk dat artikelen beschadigd bij u aankomen. Indien dit het geval is kunt u eveneens kosteloos de producten retourneren.

Neemt u in geval van twijfel alstublieft eerst contact op via speedmobileband@gmail.com